Exorcism of the Mundane

Yesterday Simon Gustafsson Svensson and Ebba Holt travelled with me to an old quarry north of Stockholm for a photoshoot in the sun. We had not planned to have an exorcism theme, but looking at the pictures afterwards with wings created from white sheets, the shapes and expressions seemed to fit with an “Exorcism of the Mundane”.

Simon Gustafsson Svensson
Simon Gustafsson Svensson

Hej mitt namn e Simon jag är 21 år gammal, jag kommer från skåne men bor i Stockholm nu på grund av att jag går på balettakademin. Jag har dansat sedan jag var 4 år gammal och dansat massor utav olika stilar.

De var andra gånger jag fotade med Johannes och tyckte att de va så stor skillnad från första gången, kände mig inte alls nervös denna gången och kände även man tänkte så mycket mer på linjer, och att våga utforska mer med annorlunda former.

Simon Gustafsson Svensson
Ebba Holt

Mitt namn är Ebba, jag är 21 år och är bosatt i Stockholm! Dans är en stor del av mitt liv, är dock inte den här balett tjejen utan jag är pt och gymmar därför galet mycket och kör discodans.

Var därför väldigt nervöst att fota med Johannes första gången eftersom jag kan ha svårt att slappna av och lite så, men wow vad roligt det var och vilken upplevelse! 🌟

Ebba Holt
Noco, full speed ahead.
Ebba Holt. We created the wings from normal white sheets that Simon threw in the air.
Simon Gustafsson Svensson. Mother nature provided the wind giving the sheets extra life.

Even with the sun it got a bit chilly with the strong wind after a while, so we headed indoors to my Green Room for the second part of the photoshoot.

Ebba Holt
Simon Gustafsson Svensson
Ebba Holt
Simon Gustafsson Svensson
Simon
Ebba
Ebba
Simon and Ebba

Many thanks to Simon and Ebba for a fun photoshoot! To see the previous photoshoot that Simon mentioned earlier, click the link.

Instagram: Simon, Ebba, Johannes

— Johannes

Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.